søndag 12. april 2009

For en påske..

Påskeferien er over for denne gang. Men for en super duper koselig ferie. Vi hadde bare med Joachim og Malin for Anders og Marius er hos Kenth denne påsken og Daniel ville være hjemme (17 år.. hakke så lyst til å bli med mamma, Rune og "småsøsken" på tur) Egentlig kan han angre for det ble en super tur med bobilen.
Vi satte nesen mot Sverige, den første natten lå vi på Daftø. Jeg hadde et ønske om å dra til Nordens Ark - en dyrepark , og som overraskelse til ungene dro vi dit *fnis*. Ungene storkoste seg, masse å se på. Etter det dro vi til en camping rett utenfor Grebbestad og der ble vi til i dag. Det var så koselig der, og dit vil jeg tilbake med hele bøtteballetten til sommeren.

Vi fisket, både store og små. Joachim mener han hadde napp 2 ganger.. men ingen ble med sluken opp ihvertfall..Snuppemor og jeg plukket skjell og så på alt som fantes i vannet..
- Og klatret i trær.. et supert klatretre noen få meter fra der vi sto.
Kom hjem med 779 bilder i kamera.. Rune bare ristet på hode.. men samma pokker! *hihi*
Egentlig skulle vi ha dratt til Oslo i dag etter at vi leverte ungene, men vi ble hjemme vi. Tar en tur på kino i stedet. Turen til Oslo var min bursdaggave fra Rune. 1 natt på Oslo Plaza også skal vi på Jeff Dunham ( "i'll kill you..") show imorgen. Ble lovet en ny tur på hotell.. men som en liten trøst drar vi tidlig til Oslo imorgen så vi får kost oss på Aker Brygge og tråkket litt rundt i sentrum før showet :o) i love my husband to be


Ingen kommentarer: