mandag 22. juni 2009

Oppdatering fra helgen

Da er helgens kjøring over og hverdagen tilbake.

Det gikk sånn tåelig bra, gitt alt det som skjedde. Bilene gikk veldig bra, Daniel kjørte knall bra til å sitte bak rattet på en Opel for første gang. 12 plass denne helgen av 33. 2 heatseiere, en 2 plass, en 4 plass og et brutt heat. I C finalen kom han på andre plass pga bom giring.. møkk.

Rune husker jeg ikke helt hvilken plass kom på totalt, fikk 27 av 50 mulige poeng, så det ble ikke akkurat noen finale på han. 2 heatseiere og en 2 plass. I de han misset i lå ha ann til seiere også. Han mistet dekket i ett heat og kjørte alternativen 2!!!!!!! ganger.. aldri sett noen har gjort det før, dvs 0 poeng det kjære!! Ellers hadde han nok sittet med 47 poeng i stedet.. sukk. Men moro å se på da.


Og blir man mobbet for å ha kjørt alternativen 2 ganger av en som faktisk glemte alternativen er det bank å få.. hihi

Ned i dekkstablen skal Kjetil..

Faktisk var det Lene som hoppet hoppetau først. Ingeborg hadde fått nytt lilla hoppetau med glitter på.. ohhhh kjempe fint.

Flaks for deg Lene at Håkon og Elisabeth står foran deg i bildet... hahaha haha ellers hadde det blitt scrappet stort.. får se hva jeg klarer å redigere bort..


Og hevnen var søt, skulle du prøve så måtte da jammen jeg også... og da ble det knipset da også.. hmmmm... moro å hoppe da.

(trodde vi ble kjempe spreke ikkesant ????)
En kjempe morsom helg, selv om det regnet innimellom så var det høy stemning..

Ha en fin kveld!!1 kommentar:

Lene - nabon sa...

alt oppunder, jaggumeg!!! haha

Takk for laget, koselig å stå under teltet hos dere!