onsdag 12. august 2009

Begynner å komme inn i hverdagen igjen

Hverdagen er liksom tilbake. Rune har allerede vært på Tynset, i Oppdal og Lillehammer på jobb, han var hjemme i natt og drar til Gol for å jobbe ikveld og kommer nok hjem imorgen... så jada hverdagen er her igjen.
Lever litt på ferien ennå jeg, gikk igjennom bilder igår, disse bildene får meg til å huske båtturer i shorts og t-skjorte sent på kvelden..


Disse bildene minner om at høsten er her snart.
Mine kjære sa det her når vi kom hjem etter første uken. -Liker ikke når kornet bllir gult jeg sa han... Jeg så spørrende på han - nei for det betyr at det snart er høsten og sommeren er over sa han. Noe han unektelig har rett i.

Denne uken har jeg ungene, de er spente på skolestart. Ny skole og nye venner fra mandag av.
Marius ropte på meg igår etter at han hadde lagt seg, med en litt bekymret mine spør han -mamma, alle de tingene jeg gjorde på Danvik, står de i mappen min som er sendt til Gullaug?? Lo godt inni meg, og prøvde å holde maska.. -neida gutten min, det står nok bare at du er flink og snill, men kanskje at du er litt ukonsentrert og trenger litt utfordringer. (han er veldig flink på skolen og kjeder seg veldig fort) Tenk alle de tankene som flyr rundt i hode på han stakkars. Spørs om han er redd for at de på Gullaug skal få vite at han stappet vasken full av do papir og satte på krana eller den gangen han kranglet med en annen elev som er en SMULE innpåsliten..
Nå skal vi ut på tur tenkte jeg.
Er jo sol og fint vær.
Ha en fin dag!
Kine! Jeg er med på tur, bare å si fra :O)

1 kommentar:

Kine sa...

Flere som er spente så skolestart,, Kristian begynner i første klasse og er ganske så ivrig, teller dager osv:)

Går nok bare bra med dine også.. Jeg er så langt veldig fornøyd med Gullaug.. Bra den ikke er så stor:)

Nydelige bilder du har lagt ut her.. Stemningsfulle...:)