mandag 1. juni 2009

Knall helg!!

Åhhh for en super helg!
Det har vært den beste på lenge. Det fantastiske været, kjøringen på Bø, campinglivet de 2 påfølgende dagene.. det var knall moro.

Her Daniel i farta. Fikk 3 av 4 heatseiere og en 3 plass. Og i finalen kjørte han inn til en knall bra 2 plass. Det var så moro.
Her er det Rune som kjører, han hadde 4 heatseiere og endte på en 4 plass i finalen etter en hard kamp.
Her er Fredrik som vant hele greia, etter først å ha en bil som ikke gikk noe særlig, fikk han orden på den og jammen fikk han ikke 1 plassen foran Daniel.
Så er det gutta boyz da.. Nickolai og Daniel. Det knuffes og dyttes litt. Begge vil komme først. Daniel trakk det lengste strået denne gangen.. men det bytter de litt på..

Etter løpet på lørdag dro vil ned på Norsjø feriesenter. Var der på en overnatting etter forrige løp på Bø. Nå var vi mange fler og hadde det knall gøy!


Steinar, Rune og Daniel skal prøve seg på vannsport...
Daniel ut her på knebrett.. gikk ikke så langt før det gikk heller dårlig.Kjærsten prøvde vannski.. klarte det nokså bra.
Ihverfall den halve første runden..hihi

Så var det Steinar sin tur, han tryna på første runden, men etter det kunne han bare stått og stått


Daniel og Nicko.
Kompiser i tykt og tynt..


Takk til alle dere som var med oss på Norsjø i helgen. Lenge siden jeg har ledd så mye og hatt det så moro. Herregud for et team. Heter ikke Team Klovner i Kamp for ingenting.
Gleder meg til flere løp i sommer sammen med dere.

Det kommer flere bilder etterhvert, også av premieutdeling og stolte gutter og jenter. Har fått låne et kamera men får ikke lagt inn på pcen ennå. Men det kommer..

Ha en fin kveld!

Takk for at du kikker.
Ps. Jeg badet i går 12 grader i vannet... skikkelig stolt.

Ingen kommentarer: