fredag 20. februar 2009

Så er det helg.. (og 9 dager til vi skal til Sharm igjen)

Så er det helg... igjen. gurimalla så fort uka går. Synes ikke det er lenge siden det var fredag og alle ungene kom inn døra.

Denne helgen er det jordebilfestival. Det blir sikkert kjempe moro. Gutta boys som kom hjem igår kveld 22.30 er på farta igjen. Rune jobbet halv dag så han og Daniel raste avgårde opp på Weberg for å hjelpe til.
Kjærsten ringt for noen minutter siden og er på vei til Sundvollen for å hente en jordebil saab til.. Gir opp jeg ;o) (ikke helt da, men bittelitt)
Nok en saab på gårdsplassen om et par dager... den skal bare få kjørt seg litt først..sukk.
Men jeg skal vel ikke si noe, det er nok en bilcross bil i scrappesaker hos meg. Setter glidelås på truten min....zzzzzzzzzzzzzzzzip!

MEN!!! Vet dere hva??? Jeg har så vondt i nakken og i skulderne .. det brenner og i dag klarer jeg knapt snu på hode.. sukk. Mulig jeg har scrappet litt mye og sittet litt feil i det siste.. så det vil si NULL scrapping i dag.. (kan man få scrappeabstineser??? Jeg bare spør... *kremt*)

Denne Lo'en av Joachim scrappet jeg igår. Synes blikket hans sier så mye ♥

God helg alle sammen ☺☺

PS! Idag er det avstemming på Mesterscrappen oppg 4 på scrapping.no GO VESTFOLD JENTENE!! Spennende, blir like overrasket hver gang hva disse jentene klarer å produsere WHOW!)

1 kommentar:

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Koselig blogg. Du er flink til å scrappe :)
Ta det med ro i helga så du blir betre i skuldrane :)
Takk for at du følger bloggen min :)
Måtte titte innom deg:)
God helg!
Klem